Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jans geniet van Bundesliga-sensatie: 'Hij heeft daarin stappen gezet'

Laatste update:

Dost weet inmiddels wat het vak van een profvoetballer inhoudt, zo ziet ook Ron Jans. De trainer van PEC Zwolle kent de aanvaller uit hun gezamenlijke periode bij sc Heerenveen. "Ik hoef er niet omheen te draaien dat we zo onze probleempjes hebben gehad met elkaar", vertelt Jans in De Telegraaf. "Het was een situatie die vergelijkbaar is met die van Henk Fraser en Michiel Kramer momenteel bij ADO Den Haag. Ik vond dat er nog veel meer in zat dan Bas liet zien en daarom ging ik met hem de strijd aan."

Het ging over het uitvoeren van zijn taken, maar ook over het meevoetballende aspect van Dost. "Als ik nu zie hoe hij functioneert bij VfL Wolfburg, dan heeft hij daarin stappen gezet. Ik heb echt genoten van zijn goals tegen Bayer Leverkusen. Dat was Bas op zijn best. Hij is altijd al een geweldige afmaker geweest."

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties