Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jans: 'Ik begreep van de advocaten dat het er niet positief voor stond'

Laatste update:

Jans werd tijdens het onderzoek weggehouden van de spelersgroep. "Dit is zo enorm jammer, ik had echt een heel mooie tijd, maar in een paar dagen slaat álles om", reageert Jans in gesprek met De Telegraaf. "Gedurende het onderzoek krijg je dingen mee en bekruipt je het besef, dat áls je terugkeert, de kleedkamer misschien verdeeld is en dat je niet weet wie je nog kunt vertrouwen. De club en ik hebben besloten dat dit daarom de beste oplossing is, omdat ik niet meer kan werken zoals ik graag had willen doen. Er werden tijdens het onderzoek ook nog een aantal dingen aangehaald waarvan ik dacht: nou… kom zeg, daar zit echt helemaal niets achter."

Het contract van Jans in Ohio liep nog een jaar door. De uitkomst van het onderzoek lijkt voor hem niet nog meer gevolgen te hebben. "Omdat ik terugtreed, is dat nu niet meer van belang zo heb ik begrepen", aldus de trainer. "Al weet ik er het fijne niet van. Dit is echter al vervelend genoeg. Maar wat dat betreft, denk ik dat het ergste wel achter de rug is. Ik ben wel een poosje aangeslagen geweest. Ik begreep van de advocaten dat het er in ieder geval niet positief voor stond."

Jans zegt dat hij zijn plotselinge vertrek niet had zien aankomen. "Het is een heel lastige situatie, maar ik voel me sterk", zo legt hij uit aan de krant. "Bij het leven horen ook tegenslagen en dit is er één. Maar daar kom ik wel weer overheen, hoor. Ik ben thuis, bij mijn vrouw van harte welkom en volgens mij in Nederland zelf ook. Ik heb zoveel steun en mooie berichten ontvangen, echt honderden. Ik zag pas ergens voorbijkomen dat Nederlanders heel tevreden zijn over het leven in ons land. Dat ben ik zelf ook. Wat dat betreft, kom ik ook weer thuis."

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
16
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties