Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jans schaamde zich voor PEC: 'Ajax kreeg kans op kans, ze lieten ons in leven'

Laatste update:

De coach maakte duidelijk dat het na rust toch echt een stuk beter moest. "In de tweede helft hebben ze in ieder geval geknokt. Dus wat mij betreft kunnen ze naar buiten", zei Jans tegen het ANP. "Wat begonnen wij slecht. Ajax kreeg kans op kans. Ze hebben ons in leven gelaten. Ik was erg blij met de achterstand van 1-0 bij rust."

Na de thee ging het dus wat beter met PEC: "Je weet dat een wedstrijd nooit twee dezelfde helften heeft. We hebben nog geprobeerd om er iets van te maken, maar Ajax heeft dik en dik verdiend gewonnen", concludeerde Jans. Aanvoerder Bram van Polen was het daar mee eens: "Na rust was het een stuk beter, maar Ajax was een klasse beter. We hadden geluk dat we niet met 4-0 achter stonden in de rust", zei hij voor de camera van FOX Sports.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
7
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
5
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
119

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties