Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Theo Hernández verlaat AC Milan voor andere absolute Europese grootmacht'

Laatste update:

Hernández geldt als een van de betere linksbacks in Europa en met zijn eventuele komst naar de Bundesliga lijkt Bayern voor te sorteren op een vertrek van Davies, die al maanden hevig wordt gelinkt aan een overstap naar Real Madrid.

Meer: Blessure op training van Frankrijk betekent mogelijk meevaller voor Nederland en vooral Denzel Dumfries

Hernández (26) ligt nog tot medio 2026 vast bij Milan, dat volgens berichten van Florian Plettenberg van Sky Sport eerder deze maand minimaal zestig miljoen euro verlangt om zijn sterverdediger te laten gaan.

De interesse van Bayern in Hernández komt niet uit de lucht vallen, daar Plettenberg in februari al bevestigde dat de Fransman op het lijstje staat bij Bayern. Eerder deze maand bevestigde Plettenberg dat Bayern 'de afgelopen weken en maanden gesprekken heeft gevoerd met het management van Theo Hernández'.

"Theo zou bereid zijn om naar Bayern te vertrekken", schreef Plettenberg daarbij. "Er zijn nog geen afspraken en geen concrete onderhandelingen tussen clubs. Een transfer zou ook afhangen van de toekomst van Alphonso Davies. De nieuwe coach zou zijn goedkeuring moeten geven voor de transfer. Hernández zou ruim zestig miljoen euro kosten."

Bayern heeft nog altijd geen opvolger voor Thomas Tuchel gevonden, al lijkt het er sterk op dat Vincent Kompany komend seizoen aan het roer staat in de Allianz Arena. Volgens de berichtgeving van Marca zijn de clubs inmiddels wel aan het onderhandelen geslagen en is een akkoord over een transfer van Hernández nabij.

Plettenberg lijkt de transfer ook te bevestigen met een '100-emoji' bovenop bovenstaand bericht van 10 mei.

De waarschijnlijke komst van Hernández lijkt ook slecht nieuws te betekenen voor Noussair Mazraoui. De voormalig Ajacied speelde dit seizoen geregeld als linksback, maar krijgt er met Hernández een geduchte concurrent bij.

Theo Hernández' broertje Lucas speelde eerder al vier seizoenen voor Bayern, dat in de zomer van 2019 liefst tachtig miljoen euro overmaakte naar Atlético Madrid en daarmee de ontsnappingsclausule activeerde. Afgelopen zomer vertrok Lucas Hernández naar Paris Saint-Germain.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten op het EK: Polen - Nederland
2
Ronald Koeman maakt eerste EK-opstelling van het Nederlands elftal bekend
38
'Ik hoop dat ik minuten ga maken bij Oranje en dat ik mezelf kan laten zien'
16
Duitse politie schiet man met hakbijl en molotovcocktail neer vlakbij fanzone
30
Fraaie beelden tonen hoe Nederlands elftal-fans Hamburg oranje kleuren
22
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
70

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties