Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jansen en Fer bespraken Feyenoord: 'Het kán, maar het is niet makkelijk'

Laatste update:

Fer heeft nog een contract tot 2017 bij Queens Park Rangers, maar komt niet echt aan de beurt bij de Championship-club. Jansen zegt dinsdag dat hij persoonlijk vindt dat een tijdelijk vertrek bij de club een verstandige beslissing zou zijn. "Ook met het oog op het Nederlands elftal. Maar de stap naar Nederland is niet makkelijk. Het kán wel, maar het is niet zeer waarschijnlijk. Die twee financiële werelden liggen enorm ver uit elkaar", legt Jansen uit.

"Natuurlijk hebben Leroy en ik het gehad over Feyenoord en de interesse, maar we zijn afhankelijk van wat QPR ook wil. Laten we dat eerst maar eens bekijken", vindt de zaakwaarnemer. Hij zegt dat Feyenoord ook slechts 'oppervlakkige interesse' heeft getoond in een hereniging met Fer. Die speelde 103 wedstrijden in de Eredivisie voor de Stadionclub, alvorens hij naar FC Twente ging. Daar bleef hij twee jaar en vervolgens vertrok Fer naar Norwich City in Engeland.

Zou jij Leroy Fer graag terugzien bij Feyenoord?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties