Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez kritisch op Feyenoord-speler: 'Hij komt te laat, óf hij wordt uitgespeeld'

Laatste update:

Tijdens Dit was het weekend op ESPN worden er verschillende momenten van NEC'er Rober González getoond, die een goede wedstrijd speelde tegen Feyenoord. Perez bekijkt dat echter op een andere manier.

"Dit had ook een piero kunnen zijn van de mankementen van Zerrouki", aldus de Deense analist. "Bij bijna al deze momenten laat Zerrouki het verdedigen in de grote ruimte eigenlijk na."

Presentator Milan van Dongen geeft vervolgens aan dat hij Zerrouki een beetje tegen vindt vallen in zijn eerste seizoen bij Feyenoord. Karim El Ahmadi is het daarmee eens, maar denkt ook te weten waar dat aan kan liggen.

"Als spelers aan de rechterkant uitkomen en naar binnen spelen, is het voor een nummer zes toch wel moeilijk om zo'n speler op te pakken. Je zag nu wel dat Chery heel vaak vrij kwam. En Rober, omdat ze van rechts naar binnen komen. En dan is het vaak moeilijker voor een nummer zes", aldus El Ahmadi.

Perez sluit zich daarbij aan. "In de grotere ruimtes verdedigen is het moeilijkste wat er is. Zet Busquets in grote ruimtes en dat wordt ook lastig. Dus op de een of andere manier moet je je daar toch tegen zien te wapenen."

"Want dat is wel wat er gebeurt bij Feyenoord: je bent aan het aanvallen, er komt een counter, en op deze momenten kwam hij dan toch te laat of wordt hij uitgespeeld. Dat was ook een van de kritiekpunten van Arne Slot over Zerrouki, las ik. Want over het algemeen geeft hij de bal wel aan de goede kleur", besluit Perez alsnog met een positieve noot.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

De 19-jarige van 100 miljoen die het middenveld van Man United moet hervormen
8
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
69
Beelden verdachte kaarten van aangeklaagde Paquetá direct grote hit op internet
5
FC Utrecht overklast Sparta en strijdt met Go Ahead om Conference League-ticket
28
FC Barcelona krijgt concurrentie van Bayern in strijd om Spaans international
7
Farioli noemt één ding dat hij bij Ajax-spelers wil zien: 'Dat wordt onderschat'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties