Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jansen over incident op tribune: 'Mijn kinderen en vriendin waren daar ook...'

Laatste update:

Jansen sprak vrijwel direct na afloop met Eenhoorn, die zijn zorgen wilde wegnemen. "Hij kwam bij me, in ieder geval om me even gerust te stellen. Want mijn twee kinderen en vriendin waren daar ook. Ik heb ze net even gesproken, maar alles is inmiddels weer in orde. Ze waren wel even wat geschrokken, maar zitten nu in prima staat in de bus", aldus de geboren Londenaar desgevraagd tijdens de persconferentie. Jansen legt ook uit wat er precies heeft plaatsgevonden.

Het incident ontstond na de goal van AZ-middenvelder Tijjani Reijnders. "Er was op een gegeven moment een moment, vlak na onze goal, dat er gejuicht werd. Toen ontstond er wat consternatie. Maar goed, laten we het niet groter maken dan het is. Iedereen is in orde, we gaan weer verder." Eenhoorn reageerde tegenover De Telegraaf ook op het incident. "Ze zijn naar een andere plek, hoog in het stadion gebracht. Maar daar bevonden zich ongeveer de gevaarlijkste supporters van West Ham. Ik heb daardoor amper meer iets meegekregen van de wedstrijd, ik was alleen nog maar bezig met de veiligheid van onze mensen."

De wedstrijd
Jansen heeft ondanks de nederlaag vertrouwen in een goede afloop van het Europese tweeluik. "We willen de boel rechttrekken in Alkmaar. Ik heb veel gezien wat me tevreden stemt, maar het is jammer dat de dynamiek omslaat en we op achterstand komen. We hebben ons hier getoond als een elftal dat zonder enige angst heeft gespeeld en bij vlagen zeer dominant was." De oefenmeester wees Jordy Clasie en Reijnders, het controlerende blok van AZ, aan als de grote uitblinkers aan Alkmaarse zijde.

Tijdens de return in Alkmaar keert linksback Milos Kerkez in ieder geval terug bij AZ. De jonge Hongaar moest het duel in Londen missen wegens een schorsing. De inzetbaarheid van sterspeler Jesper Karlsson is nog onzeker. "Dat moeten we afwachten. Dat gaan we de komende dagen rustig bekijken", aldus Jansen, die vandaag met zijn hoofd omhoog terugreist naar Alkmaar. "Dit geeft vertrouwen. Dit is een kleine nederlaag, maar hebben aangetoond goed te kunnen domineren. Met ons eigen publiek moeten we een nóg betere wedstrijd spelen."

Europa Conference League
West Ham United
2 - 1
AZ

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
6
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
9
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
11
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties