Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jansen over Stekelenburg: 'We kijken daarbij wel naar de kansen op speeltijd'

Laatste update:

De keuze van AS Monaco om langer door te gaan met Subasic, verandert namelijk niets aan de situatie van Stekelenburg. Als een verrassing kwam het nieuws bovendien niet, legt Rob Jansen uit aan Voetbal International. "Wij moeten in de komende periode kijken hoe we ervoor staan. We sluiten op dit moment niets uit, ook een langer verblijf in Monaco niet. Maar wij gaan daarbij wel kijken naar de kansen op speeltijd."

Stekelenburg werd opgeleid bij Ajax en debuteerde in het seizoen 2002/03 in de Eredivisie. Uiteindelijk stond hij liefst 191 competitiewedstrijden onder de lat bij de Amsterdammers, alvorens hij naar de Serie A transfereerde. Bij AS Roma werd hij niet gelukkig en daarom verkaste hij naar Fulham. Met die club degradeerde de sluitpost uit de Premier League, waarna hij zich liet verhuren aan Monaco.

Maarten Stekelenburg kan het beste...

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties