Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jansen stapte in de rust op Higler af: 'Had hij zeker in kunnen grijpen'

Laatste update:

Feyenoord en AZ maakten er geen boeiende topper van, zag ook Jansen. "Ik denk dat beide ploegen iets van spanning hebben gevoeld. Ik zag mijn jongens aan de bal niet de ruimtes benutten die er wel lagen", aldus de AZ-coach. "Er was een fase in de eerste helft waarin ik vond dat we te ver achteruit liepen. Dat heb ik in de rust ook aangegeven. In de eerste helft, na de goal van Feyenoord, werd dat steeds iets minder, waardoor zij die ballen makkelijker konden inspelen. Daarna krijgen we op een heel slordig moment de gelijkmaker om de oren."

Meer: Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ

Voorafgaand aan de 1-1 beroerde Pedersen de bal met de handen na een duel met Jesper Karlsson. Scheidsrechter Higler liet echter doorspelen en zag de bal niet veel later in het netje liggen. "Ik heb het gezien en ik heb het in de rust aan de scheidsrechter gevraagd", aldus Jansen. "Hij had het beoordeeld als een bal die tot twee keer op de arm viel. Maar wel met de armen langs het lichaam. Ik denk dat je voor die eerste alsnog kunt ingrijpen."

AZ had voorafgaand aan het duel met Feyenoord pas twee keer gescoord uit een standaardsituatie. Tegen de Rotterdammers was het na een kwartier raak en knikte Javairô Dilrosun de bal uit een hoekschop achter zijn eigen doelman Timon Wellenreuther. "Het gaat er ook om hoe je die hoekschop afdwingt", blikt Jansen terug bij ESPN. "Soms moet je daar ook wat geluk bij hebben. Maar hij viel binnen en dan heb je de voorsprong te pakken. Dat was op dat moment wel prettig."

Van Gangelen weet of goal van Feyenoord afgekeurd had moeten worden

Jan Joost van Gangelen heeft tekst en uitleg gegeven bij de handsbal van Marcus Pedersen.Lees artikel

De Alkmaarders hielden een half uur stand. Op slag van rust knikte uitgerekend Jahanbakhsh de gelijkmaker tegen de touwen. Dat deed hij op aangeven van een andere voormalig AZ'er: Oussama Idrissi. Jansen baalt dat zijn ploeg in de absolute slotfase het duel uit handen gaf, toen Pedersen raak schoot en zijn inzet van richting veranderd zag worden door Karlsson. "We spelen een stevige uitwedstrijd in een volle Kuip, maar daar moet je volgens mij lekker van genieten. Dat hebben wij iets te weinig gedaan en te weinig laten zien. Maar dan nog sta je vlak voor tijd op 1-1 en moet je met een punt de bus instappen."

Eredivisie
Feyenoord
2 - 1
AZ

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
9
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
10
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
28
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties