Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Janssen aangeprezen door landgenoot: 'Hij is een hele goede aankoop'

Laatste update:

"De laatste keer dat ik bij het nationale team was, was hij er ook. Ik heb hem toen dus zelf ontmoet, maar ik had van andere jongens in Nederland ook al over hem gehoord. Je bent natuurlijk een goede voetballer als je 27 keer scoort in de Eredivisie. Vincent is iemand die zichzelf nog ieder seizoen heeft verbeterd, dat zegt iets over zijn potentieel en zijn mentaliteit", geeft Vorm lovend aan op de clubwebsite.

"Hij heeft al laten zien dat het met zijn mentaliteit wel goed zit en dat is belangrijk, zeker gezien de werkwijze hier. Ik denk dat hij goed in onze filosofie past", zegt de keeper. "Hij weet het doel makkelijk te vinden, is goed met beide benen, heeft een sterk schot en een geweldig arbeidsethos. Hij is een spits die met de rug naar het doel kan spelen. We hebben het hier over een jonge, getalenteerde Oranje-international die al veel heeft gescoord. Ik denk dat hij een hele goede aankoop is."

Denk je dat Vincent Janssen in de smaak zal vallen bij de Tottenham-fans?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties