Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Janssen bedankt voor bijzondere eer: 'Anderen hebben daar meer recht op'

Laatste update:

De 34-jarige Janssen is populair bij de fans van Vitesse en zou daarom een aardige kans maken, maar hij vindt een tribune met zijn naam teveel eer. "Op Papendal hangen foto's van het elftal van de eeuw en zie ik mijn naam staan", zegt Janssen in De Gelderlander. "Dat is eigenlijk al genoeg. Ik wil nog heel lang bij Vitesse werken en misschien is het over veertig jaar een ander verhaal, als ik in meerdere functies voor de club heb gewerkt. Voor mijn gevoel is het op dit moment te veel eer."

"Sturing en Bos zijn tijdens een veel langere periode bij de club geweest dan ik en ik meerdere functies", vervolgt Janssen. "Ik ben eigenlijk alleen nog maar speler geweest en vind het op dit moment te veel eer als er een tribune naar mij wordt vernoemd. Andere mensen hebben daar meer recht op. Dat heb ik aangegeven op de club. Er zijn mensen binnen de club die meer hebben betekend voor Vitesse en hen gun ik het ook."

Na het terugtrekken van Janssen zal de Oost-Tribune worden vernoemd naar Charly Bosveld, John van den Brom, Dejan Curovic, Nikos Machlas of Ben of Nicky Hofs.

Meer nieuws

Graafschap-fans eisen dat duel wordt stilgelegd na medisch noodgeval op tribune
2
'Man United schakelt razendsnel door na vertrek Varane en ziet opvolger in PL'
4
Gijp snapt niks van aanstelling Lodeweges en oppert 102-voudig international
6
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 in de Eerste Divisie wonnen?
3
KNVB grijpt keihard in en legt scheidsrechter levenslange schorsing op
10
Brian Brobbey weet waarin hij volgend seizoen bij Ajax moet verbeteren
7

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties