Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Janssen benoemt zwakte: 'Als hij daar beter in wordt, kan hij heel ver komen'

Laatste update:

"Na een domme fout van onszelf hebben we goed doorgepakt", zegt Brobbey, die doelt op de wijze waarop Lille achttien minuten voor tijd op voorsprong kwam: Timothy Weah maakte dankbaar gebruik van een te korte terugspeelpass van Tagliafico en tikte de bal door de benen van Maarten Stekelenburg door tegen de touwen. Een minuut later kwam Brobbey binnen de lijnen als vervanger van David Neres. Tagliafico verdiende vervolgens een penalty waar de gelijkmaker van Dusan Tadic uit volgde en Brobbey bepaalde de eindstand.

Meer: John van 't Schip durft het nog niet aan en begint met Berghuis op de bank | Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk

"Ik scoor en dat is wat ik moet doen", reageert hij. "Ik ben er heel erg blij mee." Met een subtiele voetbeweging zette Davy Klaassen de spits vrij voor keeper Mike Maignan en de invaller slaagde erin om via de doelman raak te schieten. Het was een mooie opsteker voor Brobbey, die zich niet populair maakte door deze maand te beslissen dat hij Ajax in de zomer transfervrij zal verlaten. "Ik wil natuurlijk alles geven voor Ajax, dus ik doe gewoon mijn ding als ik erin kom."

"Dusan speelde de bal naar Davy en ik had al zo'n gevoel dat Davy de bal zou passen, dus ik liep al diep", aldus Brobbey, die de jongste scorende invaller is voor Ajax in een Europese knock-outwedstrijd sinds Patrick Kluivert in de Champions League-finale van 1995. "Ik denk dat we met een goed gevoel naar de return kunnen kijken en ons best moeten doen. Dan pakken we 'm wel. Lille is erg gevaarlijk in de counter en heeft snelle spelers voorin, maar we hebben het goed opgepakt."

Theo Janssen, analist van RTL7, ziet Brobbey als groot talent. "Daar zijn we het wel mee eens. Hij lijkt wel een beetje op Romelu Lukaku: sterk, redelijk rap en hij kan een bal bij zich houden", somt Janssen op. "Maar hij heeft niet echt zachte voeten. Als hij een bal aanneemt, stuitert die een meter of twee weg. Als hij daar beter in wordt, kan hij heel ver komen. In de zestien is hij levensgevaarlijk en hij heeft goede loopacties, maar je kunt hem vaak pakken in de aanname, omdat de bal toch wel een paar meter van hem afstuit. Als hij ergens anders meer minuten kan maken, is dat voor zijn ontwikkeling alleen maar beter."

-

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Kieft: 'Hij blijft de beste spits van Oranje, die laat je niet daarom thuis'
5
Driessen wil één Ajax-speler niet meer zien: 'Wegwezen met die kerel!'
8
Sven Mislintat kwam keiharde belofte niet na bij Ajax: 'Dat is wel schrikken'
16
Moet Feyenoord Excelsior zondag een handje helpen? 'Nee, natuurlijk niet'
12
Driessen onthult: 'Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties