Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Janssen dacht wel aan sc Heerenveen, maar Vonk treuzelde te lang'

Laatste update:

Roelof de Vries geeft in een column op de website van zijn omroep aan dat de werkrelatie met Vonk moeizaam verliep. "Hij wilde niet gefilmd worden als hij oranjekoek zat te eten bij een spelerspresentatie, vraagt standaard aan de cameraman of de camera niet te laag stond en of hij wel van zijn goede kant gefilmd wordt", vertelt De Vries, die er niet direct iets achter zocht en vermoedde dat het wellicht aan hem lag.

Nadat collega's van de omroep een vergelijkbaar beeld schetsten, veranderde de mening van De Vries wel. Hij sprak ook anderen in de voetballerij over Vonk en hoorde aparte verhalen. Zo was men bij AZ verbaasd dat Vonk zonder enige ervaring werd aangesteld als technisch manager, nadat hij in Alkmaar als teammanager fungeerde. Daarnaast raakte Art Langeler ontstemd dat Vonk slechts 'via de voicemail' communiceerde toen Heerenveen interesse toonde in Langeler als trainer.

"Vincent Janssen dacht erover na om naar Heerenveen te komen, maar Vonk treuzelt te lang, waarna de spits van Almere City voor AZ kiest", vervolgt De Vries in zijn column. "Erwin Mulder zegt in eerste instantie na een gesprek met Vonk 'nee', maar gaat, nadat keeperstrainer Harm Kuperus contact met hem opneemt toch naar Heerenveen. Teammanager Herman van Dijk moest de club verlaten op het moment dat Vonk in de directie zat. Van Dijk vecht het aan en kan blijven", aldus de journalist, die nog meer voorbeelden aanhaalt.

Hij komt tot de conclusie dat Vonk het niet goed en niet slecht heeft gedaan bij Heerenveen. Hij kan wel begrijpen waarom algemeen directeur Eisenga besloot een andere technisch manager te halen en dat het een logische beslissing is. Hij raadt Eisenga nu aan contact op te nemen met Heracles Almelo, om Nico-Jan Hoogma te polsen. "Geboren in Heerenveen, succesvol bij Heracles en heeft al eens gezegd wel wat te voelen voor Heerenveen. Gewoon doen."

Meer nieuws

Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties