Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Janssen doet pijnlijke constatering over status Ziyech bij Chelsea

Laatste update:

"Als je als middenvelder niet snel bent, moet je het hebben van je inzicht. Dan stap je juist bewust wat terug, om de omgeving beter te kunnen scannen", zoomt Janssen in op het spel van Fernández. "Als middenvelder is het heel belangrijk dat je je momenten kiest. En deze jongen is balgeoriënteerd. Overal waar de bal is, is hij. En dan pak je veel ballen af." Janssen ziet nog meer zwakke plekken in het spel van Fernández, die tegen Dortmund negentig minuten binnen de lijnen stond.

"Hij is ook niet heel rap, hij is langzaam", vervolgt Janssen zijn kritische analyse over de deze winter aangetrokken Fernández. "Kijk, als je dan zo georiënteerd bent op de bal, dan zul je heel veel ballen afpakken en zullen mensen dat ook zeggen. Maar hij loopt ook heel vaak verkeerd, en hij geeft ruimtes weg die hij eigenlijk moet afdekken. Dus als je met twee controlerende middenvelders speelt, dan is het de bedoeling dat de ene de linkerzone pakt en de andere (Ruben Loftus-Cheek, red.) de rechterzone. En als de ene naar de zijkant uitwijkt, dan moet de andere naar de as. Maar deze jongen loopt alleen maar mee."

Ziyech
"Hij is een beetje overschat, dat is het verhaal. Het is een prima speler, maar nooit geen 121 miljoen waard", verwijst Janssen naar het exorbitante bedrag dat Chelsea in januari neerlegde voor de controlerende middenvelder. "Als ze dertig miljoen voor hem hadden betaald, had je ook gezegd: 'Ja, prima bedrag'." De oud-speler is een stuk beter te spreken over Ziyech, al plaatst hij ook een kanttekening. "Ik ben wel fan van hem. Als ik hem vandaag zie spelen, hij was toch wel heel dreigend. Wel ongelukkig in de eindfase, hoor. Maar hij is wel de hele tijd bezig. Ik vond dat hij het aardig deed, maar het gaat bij een aanvaller om het geven van assists en het maken van goals. Volgens de statistieken heeft hij een assist (in de Premier League, red.)."

Fernández werd op snelheid geklopt door Adeyemi bij de goal van Dortmund.

Collega-analist Ron Vlaar zag Ziyech heel weinig betrokken worden in het spel van Chelsea. "In de tweede helft wel wat meer", vult Janssen aan. Presentator Simon Zijlemans constateerde net als Vlaar dat de international van Marokko vaak werd overgeslagen in met name het eerste halfuur. "Dat zegt ook wel iets. Als je betrouwbaar bent, krijg je ballen. Als je de goede dingen doet, krijg je ballen. Heb je veel balverlies, slaan ze je over", zo besluit Janssen zijn verhaal over de status van Ziyech binnen de Chelsea-selectie.

Champions League
Borussia Dortmund
1 - 0
Chelsea
Zie jij Hakim Ziyech volgend seizoen nog bij Chelsea spelen?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties