Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Janssen en El Ahmadi oordelen hard over basisdebuut Ueda bij Feyenoord

Laatste update:

Gimenez heeft last van zijn kuit, zo meldde Arne Slot na afloop van het duel met Sparta tegenover de NOS. "Ik kan nog niet met zekerheid zeggen of hij tegen AS Roma kan spelen donderdag", aldus de trainer van Feyenoord.

Volgens Janssen is het meespelen van Gimenez van groot belang. "Zeker als je ziet hoe het vandaag ging met Ueda in de spits", aldus de oud-middenvelder van onder meer Vitesse, FC Twente en Ajax.

"In de combinatie was hij eigenlijk niet betrokken", vervolgt Janssen. "Als hij wel een bal kreeg, verspeelde hij die eigenlijk telkens. Voor het doel hebben we hem niet gezien. Hij was vandaag onzichtbaar, dus dat gaat een groot verschil maken. Giménez speelt de laatste weken ook niet geweldig, maar is wel een jongen die goals kan maken. Feyenoord heeft hem zeker nodig."

Bij de collega's van ESPN zag Karim El Ahmadi vergelijkbare dingen. "Hij had één goede loopactie aan het eind van de wedstrijd. Daarbij schoot hij de bal uit een moeilijke hoek aardig in." Doelman Nick Olij kon redding brengen.

"Maar voor de rest was het niet veel wat hij liet zien vandaag", stelt El Ahmadi in Dit was het Weekend. "Het was ook wel moeilijk voor hem, de manier waarop Sparta speelde. Hij had ook wel een paar momenten, drie of vier keer, dat hij ballen verkeerd kaatste."

Kenneth Perez, die ook aanwezig in het ESPN-programma, vindt het te vroeg om te oordelen over Ueda. "Het was heel compact vandaag", aldus de Deen. "Wat hij niet doet, en dat vind ik een goede eigenschap van een spits, is uitzakken naar links en rechts als hij geen ballen krijgt. Trainers willen in het algemeen dat je gewoon in de as blijft spelen. Dat deed hij wel, alleen dat betekent wel dat je heel erg afhankelijk bent van aanvoer. Als je uitzakt lijk je actiever, maar dat is niet altijd goed voor het elftal."

Presentator Jan Joost van Gangelen vraagt: "Ik had er meer van verwacht in ieder geval, jij niet?" Perez reageert mild: "Ik wil hem beoordelen in een wedstrijd waarin er wat meer ruimte ligt. Dan kun je echt zien hoe zijn aannames zijn en dergelijke. Nu is het heel compact en heeft hij bijna geen bal gehad."

Meer nieuws

Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
15
De Mos vol ongeloof na aanhoren Slot: 'Feyenoord heeft 2 zware duels gehad'
7
VZ Weekend Quiz: Welke Eerste Divisie-club bereikte als laatste de bekerfinale?
3
Van 't Schip laat Gaaei buiten selectie Ajax: 'Hij zit er helemaal doorheen'
10
Voorspel de winnaar bij de kraker PSV - Feyenoord en pak 50x je inzet!
0
Kwakman ziet patroon in opstelling Ajax: 'Zou het met elkaar te maken hebben?'
3

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties