Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Janssen heeft Ajax nodig om zijn huidige, hoge niveau vast te houden'

Laatste update:

"Ik denk dat deze deal voor beide partijen goed is. Ajax mist een linkspoot op het middenveld, daarnaast brengt Theo ervaring mee en zijn kwaliteiten staan natuurlijk niet ter discussie. En voor Theo is het belangrijk een nieuwe stap te maken, waarbij hij weer meer dan honderd procent moet geven. Dat heeft hij nodig om zijn huidige, hoge niveau vast te houden", zegt Koeman woensdag in De Telegraaf.

"Vijf jaar geleden heb ik als trainer van PSV geprobeerd om Theo van Vitesse naar Eindhoven te halen", legt Koeman uit. Daar werd toen nog raar van opgekeken, maar inmiddels zou de Brabantse club hem waarschijnlijk hartelijk welkom heten. "Ik wist sinds ik Vitesse trainde welke bijzondere kwaliteiten hij heeft. Nationaal gezien is hij één van de beteren, zo niet de beste. De overstap van Vitesse naar FC Twente heeft hem de juiste prikkel gegeven. Nu is hij duidelijk toe aan een nieuwe prikkel", aldus Koeman.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties