Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Janssen heeft geen boodschap aan vergelijking: 'Daar hou ik niet van'

Laatste update:

"Ik ben hier heel gelukkig mee, twee maanden geleden geloofde niemand meer in onze kansen", laat Janssen na afloop optekenen in de Mexicaanse media. "De meeste mensen geloofden niet meer in onze titelkansen, maar we hebben een heel sterk elftal met een aantal zeer goede spelers." Janssen kan niet veel met de vergelijking met André-Pierre Gignac, de Franse spits die bij stadgenoot en rivaal Tigres doelpunten maakt en die vaak wordt vergeleken met de Nederlander. "Ik hou niet van vergelijkingen, we hebben allemaal onze bijdrage geleverd aan het succes", aldus El Gignac de Rayados, zoals Janssen in Mexico vaak wordt omschreven.

Dit bericht bekijken op Instagram

Vincent Janssen, kampioen van Mexico! ?? ?????? ?? Monterrey heeft in het Estadio Azteca ten koste van Club América de landstitel gewonnen. Beide finaleduels eindigden in 2-1, waardoor strafschoppen uitsluitsel moesten bieden. Janssen nam onder toeziend oog van zijn broer en zijn ouders de eerste strafschop in de serie en scoorde: 2-4 ?? ?? #monterrey #janssen #mexico #SÍSEHIZO #rayados #ArribaElMonterrey #ligamx #somosrayados #swipe

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Volgens Janssen heeft Monterrey ontzettend veel karakter getoond in de tweede ontmoeting met Club América. "Het is een ongelooflijke prestatie, hier hebben we al die tijd keihard voor gewerkt. We hebben altijd in onszelf geloofd, dat is het allerbelangrijkste, zelfs toen we tegenslag ondervonden in de Mexicaanse competitie. Dit is een geweldig team, ik heb zeker geen spijt van mijn transfer naar deze club."

Janssen was in de strafschoppenreeks tegen Club América de eerste die mocht aanleggen, en met succes. "Ik heb nog nooit een strafschop gemist in mijn carrière en ik weet dat het erg belangrijk is om in de strafschoppenreeks de eerste strafschop te benutten. Dat heb ik ook duidelijk tegen de trainer gezegd: 'Als het moment daar is, dan wil ik de eerste strafschop nemen." De landstitel smaakt naar meer, zo oordeelt Janssen. "Ik zie mezelf hier nog lang blijven."

Vincent Janssen verdient een oproep voor het Nederlands elftal

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
5
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
11
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
13
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
16
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties