Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Janssen: 'Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het me niks doet'

Laatste update:

Na ruim een uur spelen tekende Janssen tegen Wit-Rusland voor de vierde Nederlandse treffer. Hij veroverde zelf de bal en ramde de bal hard in de kruising. "Die goal heb ik wel teruggekken, ja", zei Janssen zondag op de persconferentie in aanloop naar de derde WK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankijk. "Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het me niks doet. Ik was er wel naar op zoek. Ik was blij dat ik hem dan uiteindelijk binnen schoot. Als spits ben je altijd op zoek naar doelpunten."

Het doelpunt voelde voor Janssen niet als de drempel waar hij overheen moest. "Nee, dat niet echt. Ik heb altijd het vertrouwen gehad dat ik kan scoren", aldus Janssen. "Het is niet zo dat ik nu gescoord heb en denk dat ik over een drempel heen ben. Zo erg is het ook weer niet."

-
Hoe eindigt Nederland - Frankrijk?

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
5
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties