Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Janssen is onhaalbaar voor andere Nederlandse clubs'

Laatste update:

"Met het jaar dat Vincent heeft gehad is hij in principe niet meer haalbaar voor een Nederlandse club. Er heeft ook nog geen enkele club uit Nederland naar hem geïnformeerd", laat technisch directeur Max Huiberts weten aan Voetbal International. "Vincent aast ook op een avontuur in het buitenland. Tenminste, dat vertelde hij mij toen ik hem voor het laatst sprak. Er wordt heel veel naar hem geïnformeerd vanuit het buitenland. Er is echter nog niets dusdanig concreet dat een transfer aanstaande zou zijn. Als het al tot een transfer gaat komen."

De 21-jarige spits is pas aan zijn eerste seizoen bezig in de Eredivisie: vorig jaar maakte hij zijn doelpunten nog voor Almere City FC, voordat AZ afgelopen zomer voor de deur stond. Janssen, die de jeugdopleiding van Feyenoord doorliep, moet ruim tien miljoen euro opleveren.

Denk je dat Vincent Janssen in de zomer vertrekt naar het buitenland?

Meer nieuws

Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
0
Earnest Stewart steelt de show met zijn dansmoves in kleedkamer van PSV
0
Live meepraten in de Bundesliga: Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
0
Live meepraten in de Premier League: Liverpool - Tottenham Hotspur
2
PSV-supporter verliest vingers door vuurwerkbom die in zijn hand ontploft
15
Ajax wint bij FC Volendam, dat definitief degradeert uit de Eredivisie
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties