Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Janssen is op dit moment met afstand de beste speler in dit Nederlands elftal'

Laatste update:

Volgens Van Hanegem staat Janssen op een eenzame hoogte: "Hij is op dit moment met afstand de beste speler in dit Nederlands elftal", stelt de Kromme in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Die gozer is fysiek helemaal in orde, altijd in beweging en hij heeft oog voor zijn medespelers. Het is echt niet te geloven dat hij vier jaar geleden alleen nog maar bij Almere City aan de bak kon nadat Feyenoord hem had verteld dat hij tekort zou komen voor de Eredivisie."

Van Hanegem stelt dat Janssen tegen Zweden veel meer aan het werk moet worden gezet dan afgelopen donderdag het geval was tegen Griekenland. De spits wacht op voorzetten vanaf de flanken, maar Quincy Promes en Steven Berghuis vielen tegen de Grieken erg tegen. Als Arjen Robben en Eljero Elia niet kunnen spelen is de spoeling volgens Van Hanegem op de flanken te dun en hij denkt dan ook dat Oranje in de toekomst wel eens 4-4-2 zou kunnen gaan spelen. "Maar goed, dat zal tegen Zweden nog niet gebeuren", aldus de voormalig international.

-
Vincent Janssen is op dit moment de beste speler van het Nederlands elftal

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
47
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
3
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
26
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
8
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties