Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Janssen is vrij compleet, hij mist alleen wat explosiviteit, snelheid'

Laatste update:

Janssen scoorde zaterdag nog twee keer tegen sc Heerenveen, staat nu op zes competitietreffers en is bovendien de vaste spits van Jong Oranje. "Zijn traject is te vergelijken met dat van Huntelaar en Van Nistelrooij en qua karakter zit hij goed in elkaar", zei Co Adriaanse zondagavond bij Studio Voetbal. "Janssen is vrij compleet, mist alleen wat explosiviteit, snelheid. Ik kende hem al. Hij was de kandidaat om Ruud Boymans op te volgen bij FC Utrecht als die zou vertrekken. Maar toen raakte Boymans geblesseerd en werd Sébastien Haller gescout."

Youri Mulder verklapte dat Janssen ook bij FC Twente hoog op de lijst heeft gestaan: "Knap dat hij bij Feyenoord moest vertrekken en het bij Almere City heeft opgepakt. Met zijn mentaliteit zit het goed. Dat zie je ook in wedstrijden. Hij is technisch ook goed en goed in het positie kiezen", aldus Mulder.

Zie jij Vincent Janssen de top halen?

Meer nieuws

Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
2
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
2
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
40
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties