Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Janssen kan als 'doublure' van Cavani naar Parijs'

Laatste update:

Paris Saint-Germain zou volgens de grote Franse sportkrant reeds gesproken hebben met AZ en redelijk ver gevorderd zijn. L'Équipe spreekt echter van een transferbedrag van vijftien miljoen euro, waar deze week juist naar buiten kwam dat AZ een som van twintig miljoen verlangt voor de spits. Tottenham Hotspur faalde met een bod van veertien miljoen euro: AZ wees dat van de hand.

Paris Saint-Germain raakte Zlatan Ibrahimovic na afgelopen seizoen kwijt en is in verband gebracht met meerdere spitsen als vervangers. Mogelijk krijgt Cavani nu echter eindelijk de kans op zijn favoriete plek en wordt er op de flanken gekeken naar opvolgers. Als stand-in voor Cavani geldt niet alleen Janssen als voorname kandidaat, maar ook Alexandre Lacazette. De aanvaller van Olympique Lyon, die in de laatste drie seizoenen meer dan zestig keer scoorde, is echter peperduur.

Begin april werd al duidelijk dat Paris Saint-Germain had plaatsgenomen op de tribune in de wedstrijd AZ-PSV, naast scouts van Manchester United en Everton. Er werd toen gespeculeerd dat naast Janssen ook Luuk de Jong, Héctor Moreno en Markus Henriksen werden bekeken. Geen van de vier genoemde spelers vertrok echter al bij zijn club.

Zou Paris Saint-Germain een goede vervolgstap zijn voor Vincent Janssen?

Meer nieuws

Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
78
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
0
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties