Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Janssen kreeg meerdere aanbiedingen: 'Dat betrof geen club in de woestijn'

Laatste update:

Janssen wekte vorig seizoen bij AZ de interesse van vele clubs uit Europa. Paris Saint-Germain en VfL Wolfsburg hadden serieuze belangstelling en met eerstgenoemde club hadden de Alkmaarders zelfs al een akkoord, maar de spits wilde naar Tottenham, dat uiteindelijk 22 miljoen euro voor hem neertelde. "Er waren clubs die zelfs meer geld wilden betalen dan de Spurs. Maar ik heb meteen tegen AZ gezegd: ik wil alleen naar de Spurs en niet naar een club die jullie misschien meer biedt", vertelt Janssen tegenover Helden. "Dat betrof geen club in de woestijn, maar clubs uit mooie competities, zoals VfL Wolfsburg. En ook een club in de Premier League, maar ik vind het niet correct die club te noemen."

Waar Janssen vorig seizoen goed was voor 27 competitietreffers in de Eredivisie, staat hij in de Premier League nog droog. De kritiek die hij in Engeland krijgt raakt hem niet. "Ik ben wel wat gewend", stelt de spits. Toen concurrent Harry Kane geblesseerd raakte rook Janssen zijn kans, maar het liep niet zoals hij graag had gezien. "Natuurlijk had ik gehoopt dat ik vaker zou spelen toen Kane geblesseerd raakte. Maar ik raak niet zo gauw meer in paniek, ik heb altijd en overal vertrouwen moeten winnen. En de club geeft me de tijd om te wennen aan de Premier League."

-
Denk jij dat de periode van Vincent Janssen bij Tottenham Hotspur een succes wordt?

Meer nieuws

Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
12
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
2
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
42
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
54
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
70

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties