Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Janssen logenstraft critici: 'Kan ook buiten de zestien aangespeeld worden'

Laatste update:

"Het was een late, maar erg belangrijke zege", vertelt Janssen op het digitale thuis van the Spurs. Het elftal van Pochettino behield door de overwinning de aansluiting met koploper Chelsea, dat met nog acht competitiewedstrijden op het programma een voorsprong van zeven punten geniet op de Londense rivaal. "Gezien de overige resultaten was het belangrijk om hier de drie punten te pakken. Ik denk dat we de zege verdiende, want we vielen nagenoeg het hele duel aan", claimt de spits.

Janssen maakte sinds zijn komst van AZ afgelopen zomer pas één Premier League-doelpunt voor Tottenham. Hij was dan ook in zijn nopjes met de rol die hij vertolkte tegen Swansea. "Het deed me goed dat ik het team kon helpen. Natuurlijk ben ik blij dat we gewonnen hebben en het was geweldig om de asisst te geven op het doelpunt van Sonny", vervolgt Janssen. "Het team weet dat als ik me niet in de zestien bevind, ik ook daarbuiten aangespeeld kan worden. Christian Eriksen wist me te bereiken en uiteindelijk zag ik Son vrij staan."

-
Vincent Janssen is goed genoeg voor Tottenham Hotspur

Meer nieuws

Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties