Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Janssen niet bang: 'Ik vind mezelf beter dan Strootman'

Laatste update:

Janssen en Strootman strijden beiden voor een plek voor de defensie in de selectie van de verliezend WK-finalist. "Ik vind mezelf beter, zo eerlijk moet je zijn. Dat heb ik altijd bij een speler die op dezelfde positie speelt", zegt Janssen in NUsport. "Laat ik het zo zeggen: hij kan niet meer brengen dan ik. En ik heb meer ervaring. Ja, ik denk dat ik ook beter ben dan Mark van Bommel. Dat moet je doelstelling zijn, maar je moet ook de overtuiging hebben dat het zo is. Die heb ik wel."

Aan zelfvertrouwen geen gebrek, maar Janssen rekent zichzelf nog niet rijk voor het EK. "Dat moeten we nog zien, er komt nog een heel seizoen aan. Het is wel een doel geworden. Bij FC Twente ging het goed, in Oranje ook", zegt de linkspoot. "Als ik was meegegaan naar Zuid-Amerika had ik gespeeld tegen Brazilië en Uruguay. Ben ik van overtuigd. Daarom was het balen dat ik niet kon. Strootman heeft zijn kans gepakt. Hij is ook echt een goede speler."

"Hoewel Strootman wat verder is in mentaal opzicht dan ik op die leeftijd, had hij vorig jaar ook wat ik te lang heb gehad: een superwedstrijd afwisselen met een slechte wedstrijd", besluit Janssen. "Tegen Ajax vorig jaar was hij geweldig, maar daarna speelde hij onzichtbare wedstrijden. Logisch. Die omslag moet je als jonge speler nog maken."

Theo Janssen is beter dan Kevin Strootman

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
0
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
5
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties