Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Janssen: 'Of ik spijt heb van de overgang naar Ajax? Ja en nee'

Laatste update:

"Of ik spijt heb van die overgang? Ja en nee", zegt de Arnhemmer, die uiteindelijk maar één seizoen in Amsterdam bleef spelen. "Ajax is een topclub waar je niet zomaar 'nee' tegen zegt. En de kans die ik kreeg was financieel zo goed, voor een seizoen Ajax had ik nog jaren in Enschede moeten voetballen. Want in die tijd verdienden we bij Twente echt de salarissen niet die ik nu lees."

Janssen speelde maar één seizoen in de hoofdstad en keerde in de zomer van 2012 terug naar Vitesse. Daar kwam hij mede door zwaar blessureleed uiteindelijk weinig aan spelen toe. In het voorjaar van 2014 besloot de clubicoon om zijn kicksen definitief op te bergen. Momenteel is hij in Arnhem actief als scout en specialistentrainer.

Theo Janssen heeft het maximale uit zijn kwaliteiten gehaald

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties