Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Janssen verklaart curieus moment: 'Ik had op mijn horloge moeten kijken'

Laatste update:

De scheidsrechter vertelde na afloop aan FOX Sports dat hij af was gegaan op de tijd die op de stadionklok stond: "Dat had niet gemoeten. Ik had op mijn horloge moeten kijken. Die liet me gelukkig niet in de steek. De klok in het stadion heb ik de tweede helft niet meer gebruikt. Het is een les voor de volgende keer. Dit mag niet weer gebeuren."

De klok liet Janssen 'in de steek' omdat die met vochtproblemen kampte en daardoor de juiste tijd niet liet zien. "Toen we het veld afliepen kwam de assistent-trainer van NAC naar mij toe. Hij zei dat we drie minuten te kort hadden gespeeld", aldus Janssen. De wedstrijd werd uiteindelijk met 1-0 gewonnen door NAC.

BIZAR! Scheidsrechter Ed Janssen vindt het na 41 minuten en 20 seconden wel mooi geweest en fluit voor de rust bij NAC Breda - Telstar 1963 NV. Wie heeft de verklaring? 😅

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 10 maart 2017

-

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
3
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
74
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties