Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Janssen ziet niets in experiment bij Ajax: 'Op CL-niveau wordt hij overlopen'

Laatste update:

Blind was vorig seizoen vooral als centrumverdediger van grote waarde voor Ajax, maar tegen PSV werd hij door trainer Erik ten Hag ingezet als middenvelder. Janssen denkt dat dat experiment in bijvoorbeeld de Champions League gedoemd is om te mislukken. "Daley Blind kun je daar neerzetten (zoals in de Johan Cruijff Schaal tegen PSV, red.), maar op Champions League-niveau wordt hij overlopen. Dat weet ik zeker", verzekert Janssen op de website van VTBL.

Janssen is benieuwd hoe Ajax het zomerse vertrek van 'sleutelspelers' Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt zal gaan opvangen. "Frenkie kon op het middenveld een man uitspelen, was sneller dan sommigen dachten en kon ook vertragen. Specifieke kwaliteiten, die het spel van Ajax niet voorspelbaar maakten. Mede daardoor konden ze verrassen in de Champions League. De Jong vervang je niet even, net als De Ligt niet", vervolgt de oud-middenvelder,

Afgelopen zondag tegen PSV werd het verdedigingscentrum van Ajax gevormd door Perr Schuurs en Lisandro Martínez. Schuurs maakte een stabiele indruk, maar Janssen verwacht niet dat de jongeling De Ligt eenvoudig zal doen vergeten. "Perr Schuurs met hem vergelijken, dat kan gewoon niet en is ook niet eerlijk. Het hoeft niet per sé slechter te gaan met Ajax, maar wel… anders."

Waar zie jij Daley Blind liever spelen?

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
15
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties