Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Januzaj scoort direct bij officieus debuut voor Borussia Dortmund

Laatste update:

De twintigjarige Belg werd in het slot van de transferperiode op huurbasis overgenomen van Manchester United en de fans verwachten best wel wat van hem. Januzaj stelde niet teleur en luisterde zijn vuurdoop op met een treffer in de achttiende minuut. Gonzalo Castro speelde hem aan en Januzaj kapte zijn man met een handige voetbeweging uit, waarna hij op doel schoot. Via het lichaam van een andere speler vloog de bal vervolgens binnen.

Er was op dat moment al het nodige gebeurd in Hamburg: Castro had in de zevende minuut zelf de score opengebroken en een paar minuten later had St. Pauli een strafschop gemist. Lennart Thy raakte de lat en trok de stand dus niet gelijk, waarna Januzaj toeslag en de voorsprong van BVB uitbouwde. De 1-2 viel nog wel, via Fabrice Picault. Hij schoot raak op aangeven van Jeremy Dudziak. Na rust kwamen beide teams niet meer tot scoren: John Verhoek deed de gehele tweede helft mee als vervanger van Thy.

Adnan Januzaj heeft zijn eerste (vriendschappelijke) doelpunt voor Borussia Dortmund te pakken! Mooie beweging, daarna wat lucky. #bvb #borussia #januzaj #echteliebe #instavoetbalzone

Een video die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-

Meer nieuws

RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
8
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
48
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
6
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties