Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Japanner verschijnt op radar van PSV als mogelijke vervanger van Gakpo

Laatste update:

Nakamura is bezig aan een uitstekend seizoen bij LASK Linz. In achttien officiële duels was hij tot nog toe goed voor elf goals en zes assists. De Japanner heeft een verleden bij FC Twente. De Tukkers huurden Nakamura in het seizoen 2019/20 van Gamba Osaka. In het shirt van FC Twente kwam hij tot zes doelpunten. De aanvaller beschikt in Oostenrijk nog over een contract tot medio 2025, maar zou openstaan voor een vertrek.

Afgelopen zomer speelde PSV met de komst van Anwar El Ghazi al in op een eventueel vertrek van Gakpo. Meerdere namen passeerden de afgelopen week echter de revue in Eindhoven als mogelijke externe vervanger. Jesper Karlsson (AZ), Viktor Tsyagankov (Dinamo Kiev) en Ola Bryndhildsen (Molde FK) zouden de belangrijkste kandidaten zijn op het lijstje van PSV. Rik Elfrink, journalist van het Eindhovens Dagblad denkt echter dat het ook mogelijk is dat PSV gaat overwegen om 'iemand uit het hogere segment in de voetballerij' te huren. Daarbij noemde hij eerder de naam van Donyell Malen.

Ook David Datro Fofana wordt gevolgd door PSV, zo meldde Elfrink zondag. De twintigjarige spits verkaste deze transferperiode van Molde FK uit Noorwegen naar Chelsea en kostte de Londenaren zo'n twaalf miljoen euro. PSV zou hem meteen op huurbasis over kunnen nemen, maar er zijn nog geen officiële gesprekken gaande.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
187
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties