Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jardim geeft waarschuwing af en hoopt op Mbappé: 'Het project is onveranderd'

Laatste update:

De achttienjarige groeibriljant wordt na een indrukwekkend seizoen, waarin hij in alle competities goed was voor 26 doelpunten, begeerd door vrijwel de gehele Europese top. Zo zou Arsenal al een bod van 142 miljoen euro hebben uitgebracht op de spits. "Ik heb niet met Mbappé gesproken over een transfer, omdat hij weet hoe we erin staan; we willen hem graag behouden", zegt Jardim in gesprek met RMC. "Ik denk dat de club en hij de juiste beslissing zullen nemen."

Naast Bernardo Silva nam Monaco deze zomer ook al afscheid van Nabil Dirar en Valère Germain, al waren zij in het kampioensjaar lang niet zo bepalend als de Portugese middenvelder. Jardim hoopt de kern van zijn succesploeg bij elkaar te kunnen houden, maar is eveneens reëel. "Het is gezien het project van Monaco misschien niet altijd mogelijk om de beste spelers te behouden. We zullen zien wat er gaat gebeuren."

Monaco liet zich zelf overigens ook niet onbetuigd op de transfermarkt: de club pikte Youri Tielemans en Soualiho Meïté voor circa 32 miljoen euro op in de Belgische competitie en haalde Jordi Mboula voor een schappelijke prijs weg uit de jeugdopleiding van Barcelona. "Het project van Monaco is onveranderd: winnen is het doel", vervolgt de Portugese oefenmeester. "Dat is het belangrijkste voor ons. Het gaat ons om het opleiden van jonge spelers en de kwaliteit van ons spel. Het enige wat er veranderd is, is dat we het seizoen nu ingaan als kampioen."

Denk jij dat AS Monaco Kylian Mbappé deze zomer zal behouden?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
17
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
4
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties