Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Jaren terug namen Andrés en ik ons voor drie keer de CL te winnen'

Laatste update:

In gesprek met El Periódico de Catalunya merkt de sluitpost op dat hij niet over Real Madrid wil blijven praten. Rondom en na de Clásicos van het afgelopen seizoen werd er al het nodige gezegd en geschreven en momenteel, met een uitspraak in de zaak-Mourinho op de agenda, is en blijft de rivaliteit ook tussen de seizoenen in actueel.

"Ik wil niet over ze praten. Ik praat alleen over Barcelona", aldus Váldes. "Mensen kennen mijn filosofie. Voor mij gaat voetbal over het hebben van de bal en het niet doorlaten van schoten." Op persoonlijk niveau, zo legt de viervoudig international uit, was de winst van de Champions League voor Váldes bijzonder. "Jaren geleden hebben Andrés Iniesta en ik ons voorgenomen drie Champions Leagues te winnen. Het was een soort van droom."

"Frank Rijkaard was toen nog de trainer, toen we de eerste wonnen. We wilden geschiedenis schrijven. Om die reden was de overwinning op Wembley misschien wel het beste moment in mijn leven. Het was zo'n geweldige dag", kijkt Váldes terug op 28 mei. Hij won zijn eerste Europese hoofdprijs in 2005/06, toen Arsenal werd geklopt. In het seizoen 2008/09 won Barcelona van Manchester United, net als vorige maand.

Hoeveel Champions Leagues wint Víctor Váldes nog?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties