Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

15-jarig talent stapt over van Feyenoord naar PSV; twaalfde in drie jaar tijd

Laatste update:

In aanwezigheid van vrienden en familie zette Thomas een handtekening onder zijn eerste contract bij PSV. Sinds 2020 speelde hij in de jeugdopleiding van Feyenoord. De aanvaller heeft nu echter voor een nieuwe uitdaging gekozen. Bij PSV hoopt Thomas de volgende stap te zetten in zijn ontwikkeling.

Volgens het Twitter-account Feyenoord Youth Watcher lag Thomas in de clinch met zijn trainers bij de Onder 16 van Feyenoord. Hij werd eerder dit seizoen door Robin van Persie en Brian Pinas uit de selectie van het jeugdelftal gezet. Thomas is de derde speler uit de Feyenoord-generatie van 2007 die voor een overstap naar PSV gekozen heeft. Rivas Manuhutu en Jaden de Guzman sloten vorig jaar al aan bij de Eindhovenaren.

Feyenoord Youth Watcher vermeldt dat er in de afgelopen drie seizoenen maar liefst twaalf jeugdspelers van Feyenoord de overstap naar de PSV Academy hebben gemaakt. Het gaat om Benyamin Shlomo (2013), Nathan Krijt (2012), Dapheson Sierra, Messah Ranu (2010), Gennaro van der Sluis (2008), De Guzman, Manuhutu (2007), Yiandro Raap (2006), Joelle Gill'ard (2005), Jamal Ourhris Gonzaga (2004), Ibrahima Berete (2003) en Cheick Touré (2001).

Meer nieuws

Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie
1
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Feyenoord-Excelsior en win 5.000!
0
Bosz reageert op omstreden Ibiza-trip PSV: 'Dat heb ik de jongens laten zien'
26
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vitesse krijgt goed nieuws van de KNVB: 'Licht aan het einde van de tunnel'
32
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties