Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

71-jarige fan VVSB komt over uit Amerika voor halve finale: 'Dit is uniek'

Laatste update:

Van Zelst betaalde 1.200 euro voor het ticket, maar is er woensdag wel mooi bij als VVSB in de halve eindstrijd aantreedt in en tegen Utrecht. "Dit is echt zo uniek", vertelt hij in gesprek met RTL Nieuws. "Dit is geschiedenis. 41 jaar lang stond er geen amateurclub in de halve finale van de KNVB Beker. En nu is het VVSB gelukt; fantastisch."

Als jongetje speelde hij zelf ook nog in de jeugd van de Voetbal Vereniging Sint Bavo. "Vroeger waren de kleuren anders: toen was het wit en rood. Er is wel wat veranderd", gaat hij verder. Het maakt de voorpret er niet minder om: "Ik heb er echt zin in", zegt Van Zelst, die de wedstrijden vanuit zijn woonplaats in de staat Michigan niet live kon zien en daarom een live scorebord raadpleegde.

Het belooft dan ook een geweldige ervaring te worden voor de fan van overzee, die ook al uitkijkt naar de 'derde helft', een begrip dat in de VS niet gangbaar is. "Laten we hopen dat de eerste twee helften net zo goed worden als mijn derde helft", grapt hij. Van Zelst schat de kansen van VVSB op het bereiken van de finale in op zestig procent. "En dan moeten mijn vrouw en ik nog maar wat langer blijven."

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties