Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jarige Ronaldinho krijgt hart onder de riem: 'Wat ik kan doen, zal ik doen'

Laatste update:

Ronaldinho zit gevangen in de Agrupación Espacializada net buiten de Paraguayaanse hoofdstad Asunción. De Braziliaanse oud-vleugelspits werd vastgezet toen bleek dat hij Paraguay wilde betreden met een vals paspoort. Justitie gaat er daarnaast van uit dat de oud-speler, waarschijnlijk buiten zijn medeweten om, betrokken is geraakt bij een operatie van een Paraguayaans bedrijf om geld wit te wassen. Ronaldinho zit waarschijnlijk nog minimaal een half jaar vast.

Dit bericht bekijken op Instagram

Parabéns Xará! Que você vença essa etapa difícil da sua vida com a mesma alegria de sempre! #Ronaldinho40 @ronaldinho

Een bericht gedeeld door Ronaldo (@ronaldo) op

Ter ere van de veertigste verjaardag van Ronaldinho steken diverse oud-ploeggenoten hem een hart onder de riem. Ronaldo, voormalig ploeggenoot van Ronaldinho bij het Braziliaanse nationale elftal, schrijft op Instagram bij een oude foto van het tweetal: 'Gefeliciteerd Xará (naamgenoot)! Dat je deze moeilijke fase in je leven mag overwinnen met dezelfde vreugde die we van je kennen!"

Ook Roberto Carlos heeft een boodschap voor Ronaldinho. De Braziliaanse oud-linksback post een foto van hemzelf met Ronaldinho met de begeleidende tekst: 'De beste wensen aan mijn vriend Ronaldinho." Samuel Eto'o, die bij Barcelona tussen 2004 en 2008 zeer succesvol samenspeelde met Ronaldinho, post op zijn Instagram een videoboodschap: "Hoi vriend, ik heb op dit moment geen woorden", zegt Eto'o. "Ik kan me niet voorstellen wat je op dit moment doormaakt. Ik kan je alleen vragen om sterk te zijn en om veel te bidden."

"Ik hoop dat dit snel opgelost wordt, want je was altijd een goed persoon en een goede vriend", vervolgt Eto'o, die bereid lijkt te zijn om met de Paraguayaanse autoriteiten in gesprek te gaan over de situatie van zijn oud-teamgenoot. "Vanaf hier: we houden allemaal van je en je kunt op me rekenen voor alles wat je van me nodig hebt. Wat ik kan doen, zal ik doen. En als ik het niet kan doen, ga ik een vriend vragen om een gunst."

Dit bericht bekijken op Instagram

Feliz Cumpleaño Hermano????????????????????joyeux Anniversaire mon frère ???????? @ronaldinho adrénaline ???????????? @fcbarcelona

Een bericht gedeeld door Samuel Eto'o (@setoo9) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Muitas felicidades amigo @ronaldinho 40 anos #happybirthday my friend .

Een bericht gedeeld door Roberto Carlos ?????? (@oficialrc3) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Muchas felicidades @ronaldinho mucha fuerza en estos momentos complicados, espero que todo vuelva pronto a la normalidad. Un abrazo fuerte.

Een bericht gedeeld door Carles Puyol (@carles5puyol) op

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties