Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

19-jarige verdediger van Borussia Dortmund meldt zich op trainingsveld PSV

Laatste update:

De 1.87 meter lange Cissé kwam in de afgelopen jaren tot 87 wedstrijden voor diverse jeugdelftallen van Dortmund. De technische leiding van BVB nam onlangs de beslissing om het aflopende contract van de verdediger niet te verlengen, waardoor hij nu op zoek is naar een nieuwe uitdaging elders. Cissé mag in de komende weken bij het beloftenelftal van PSV laten zien of hij een versterking is voor de achterhoede van de Eindhovense club.

Het is nog onduidelijk of Cissé, mits hij daadwerkelijk een contract in de wacht sleept, in aanmerking komt voor het eerste elftal, of dat hij ervaring mag gaan opdoen in de Keuken Kampioen Divisie. De nieuwe trainer Peter Bosz zag Jarrad Branthwaite na zijn verhuurperiode terugkeren bij Everton. Aan de andere kant keerde Timo Baumgartl terug na een seizoen als huurling bij 1. FC Union Berlin.

De in mei vertrokken Ruud van Nistelrooij koos afgelopen seizoen geregeld voor Branthwaite en André Ramalho in het hart van de PSV-defensie. Diens opvolger Bosz kan nog steeds een beroep doen op laatstgenoemde en ook Olivier Boscagli en Armando Obispo zijn kandidaten voor de plaatsen in het centrum van de verdediging. Het is niet bekend of PSV naast Cissé nog meer verdedigers in het vizier heeft.

Vind jij Faroukou Cissé een versterking voor PSV?

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
19
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
13
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties