Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'23-jarige zoon van Abramovich doet bod van 250 miljoen euro'

Laatste update:

Een woordvoerder van Abramovich sr. heeft ontkend dat er al een overeenkomst is bereikt, maar de onderhandelingen zouden zich wel in een vergevorderd stadium bevinden. Abramovich was met zijn bedrijf Sibneft jarenlang de hoofdsponsor van CSKA en is een fervent fan van De Legerclub, die momenteel zesde staat in de Premjer Liga.

Arkady Abramovich is de oprichter van ARA Capital en investeerde zo'n 210 miljoen euro in dit consortium. Daarnaast heeft hij aandelen in het bezit van Gazprom, Rosneft, Lukoil en Chelsea. Arkady Abramovich beschikt over een vermogen van naar verluidt 2,3 miljard euro.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties