Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jasper Cillessen blijkt gelijk te hebben: Michiel Kramer is een recidivist

Laatste update:

1 december 2013: ADO Den Haag - Ajax (0-4) - Kramer slaat Cillessen en krijgt flinke schorsing
Kramer ging bijna tien jaar geleden voor het eerst in de fout jegens Cillessen, destijds de keeper van Ajax. De aanvaller, toentertijd speler van ADO, plantte een elleboog in het gezicht van de Ajax-goalie. Kramer kreeg een gele kaart, maar scheidsrechter Reinold Wiedemeijer verklaarde na afloop het incident zelf niet te hebben gezien. In het pre-VAR-tijdperk kon de aanklager betaald voetbal dan achteraf nog ingrijpen. Kramer werd vier duels geschorst, waarvan een voorwaardelijk. "Ik had rood moeten krijgen voor mijn actie tegen Cillessen", zei Kramer destijds. "Het valt niet goed te praten."

30 november 2014: ADO Den Haag - Ajax (1-1) - Kramer laat voet hangen en raakt Cillessen op hoofd
Een jaar later vond een nieuw akkefietje plaats. Een bal die tussen Kramer en Cillessen inviel leverde een botsing op tussen de spits van ADO en de keeper van Ajax. Cillessen pakte de bal, Kramer sprong niet hoog genoeg op en sleepte met zijn schoen over het hoofd van de goalie. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük zag geen aanleiding om een kaart te trekken. De aanklager betaald voetbal stelde ditmaal geen onderzoek in.

23 oktober 2016: Feyenoord - Ajax (1-1) - Kramer loopt bewust met been door op hoofd van Onana
Kramer raakte twee jaar later als speler van Feyenoord opnieuw in opspraak. Ajax had Cillessen inmiddels ingeruild voor Onana, die eveneens te maken kreeg met Kramer. Nadat Dirk Kuijt de 1-1 laat in de wedstrijd op het scorebord had gezet, maakte Kramer bij het juichen een beweging met zijn been in het gezicht van de doelman. Aan de hand van televisiebeelden vond de aanklager dat geen sprake was van een zeer zware overtreding waar een vooronderzoek voor gestart kon worden: opnieuw kwam Kramer weg.

18 maart 2023: RKC Waalwijk - NEC (1-3) - Kramer komt met schoen in gezicht van Cillessen
Het meest recente incident vond zaterdag plaats. Cillessen liet bij een redding de bal los, waardoor hij en Kramer allebei voor de rebound konden gaan. Cillessen tikte de bal alsnog weg. Daarna liep de aanvaller van RKC door op de keeper, die licht geraakt werd aan het hoofd. Cillessen hield een klein sneetje op de neus over, maar kon wel doorspelen. "Het is volgens mij de derde of vierde keer in mijn carrière dat hij bewust doorloopt", zegt Cillessen. "En nu dus weer. Ik heb geen idee waarom, dat moet je aan hem vragen." Kramer ontkent in alle toonaarden: "Ik ga niet iemand bewust op zijn hoofd slaan of schoppen of weet ik wat", zegt de spits van RKC. Van vorige incidenten weet Kramer zogenaamd niets. "Nee, nee. Volgens mij gebeurt hier verder helemaal niks."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
9
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
10
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
21
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
230
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties