Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jasper Cillessen gaat niet met Oranje mee op trainingskamp

Laatste update:

Bondscoach Frank de Boer heeft besloten geen vervanger op te roepen, omdat AZ-goalie Marco Bizot met het oog op het Portugese trainingskamp al eerder als vierde keeper aan de 26-koppige EK-selectie was toegevoegd. De selectie van De Boer stapt op zaterdag 29 mei op het vliegtuig naar Lagos. Daar blijft Oranje een week lang. Op woensdag 2 juni wordt in Estádio Algarve geoefend tegen Schotland.

Oranje gaat met 23 spelers naar Portugal. Captain Georginio Wijnaldum en Barcelona-middenvelder Frenkie de Jong sluiten zondag in Lagos aan. Nathan Aké, die zaterdag nog met zijn club Manchester City de Champions League-finale speelt, meldt zich ook later in het Cascade Resort. Op zondag 6 juni, een dag na thuiskomst, wacht een oefenduel met Georgië, de laatste wedstrijd voor het EK.

Tijdens de persconferentie op woensdag, na de bekendmaking van de EK-selectie, zei De Boer dat hij Cillessen als de eerste keeper van Oranje ziet. Hij nam verder Tim Krul en Maarten Stekelenburg op in zijn spelersgroep. "Normaal gesproken is Cillessen de eerste keeper, maar hij moet het altijd weer bewijzen. De drie keepers zitten heel dicht bij elkaar", aldus de bondscoach.

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
5
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
26
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties