Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jasper Cillessen laat zich horen na 'verrassing' van Louis van Gaal

Laatste update:

"Het gaat goed met me, en ik ben blij om weer terug te zijn", vertelt Cillessen in gesprek met OnsOranje. "Het is prettig om weer bij de selectie te zitten, want het heeft even geduurd. Het was een verrassing voor mij dat ik gebeld werd, maar dat maakt het niet minder leuk. Het is voor Joël wat minder, maar voor mij wel prettig na een wat mindere periode. Bij de club begon het seizoen wat minder door een kleine blessure. Nu speel ik gelukkig weer en gaat het weer de goede kant op. Laten we hopen dat ik deze lijn kan doortrekken", aldus de doelman.

Eerder op de dag verklaarde Van Gaal de beweegredenen om Cillessen op te roepen, en legde hij tevens uit wat zijn rol is binnen de ploeg. "Wij hebben over het algemeen heel goed contact met de spelers, dus ook met Jasper", vertelde Van Gaal toen hem gevraagd werd naar de reactie van Cillessen toen hij hoorde dat hij er in eerste instantie niet bij zat. "Dat Joël ziek is geworden is voor hem natuurlijk fantastisch. Hij was er ook als eerste vanmorgen. Er is constant overleg tussen Frans Hoek en de keepers. Ik heb daar geen onvertogen woord over gehoord."

"Ik denk dat Jasper Cillessen boven Drommel zit", vervolgde Van Gaal. "Maar Cillessen was geblesseerd. Maar hij was en is aan het terugkomen. Ik dicht Cillessen veel kwaliteiten toe. Drommel is voor de toekomst. Ik ben bondscoach voor het heden, maar ook voor de toekomst." Volgens Van Gaal is het geen vanzelfsprekendheid dat Cillessen nu achterin de rij aansluit met doelmannen. "Wij hebben met hem gesproken en hem uitgelegd dat hij nummer drie is op dit moment", aldus de bondscoach, die Justin Bijlow en Mark Flekken overigens respectievelijk als eerste en tweede doelman aanwijst.

-

Meer nieuws

Pak 4,8x je inzet als Uitblinker De Jong minstens 2 keer scoort voor PSV!
0
Lionel Messi wendt zich tot camera om frustratie over curieuze spelregel te uite
0
Gullit: 'Als Ancelotti hetzelfde zou doen bij Ajax, wordt het grote paniek'
10
'FC Barcelona weet welke twee spelers de voorhoede beter kunnen maken'
12
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
14
Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties