Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jasper Cillessen speelt cruciale rol in late bekerzege van Barcelona

Laatste update:

Barcelona werkte een slechte eerste helft in het Estadio Municipal Reino de León af. Het team van Valverde had weliswaar veel meer balbezit, maar slaagde er niet in om doelkansen te creëeren. Barcelona oogde in verdedigend opzicht en op het middenveld bovendien slordig. Tot overmaat van ramp moest Sergi Samper, die na een afwezigheid van bijna tien maanden zijn rentree maakte, al na een half uur geblesseerd afhaken.

Cultural haalde een behoorlijk niveau in de eerste helft en had de beste kans om aan de leiding te gaan. Saúl zocht met een voorzet naar Aridane Santana, die de bal niet kon verzilveren. Cillessen had de bal juist laten gaan en werd verrast door de situatie. Bijna elfduizend toeschouwers zagen hoe de eerste kans na rust voor de thuisploeg was: Cillessen reageerde goed op een schot van Jorge Ortiz.

Barcelona kon ook in de tweede helft niet overtuigen. De Catalanen kwamen niet verder dan een mislukte vrije trap van Ousmane Dembélé, een inzet van Carlos Aleñá en ontsnapten zelfs dankzij Cillessen en het aluminium aan een achterstand. Een bal na een corner ging een kwartier voor tijd tegen de paal en niet veel later redde de Nederlander subliem op een poging van Saúl. In de extra tijd sloeg Barcelona toe: na een vrije trap van Dembélé kopte Lenglet raak. De return in het Camp Nou is over ruim een maand.

-

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
5
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
52
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
10
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties