Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jasper Cillessen staat na vier jaar voor vertrek bij Valencia

Laatste update:

Een vertrek van Cillessen hangt al langere tijd in de lucht. Afgelopen seizoen kwam de 63-voudig international met name in de tweede seizoenshelft maar weinig in actie. Dat kwam deels door blessures, maar ook doordat Giorgi Mamardashvili voor het leeuwendeel van de duels de voorkeur kreeg boven Cillessen. Die Georgische doelman stond gisteren in de oefenwedstrijd tegen Nottingham Forest ook onder de lat en werd na 66 minuten afgelost door Jaume Domènech. Daarnaast heeft trainer Gennaro Gattuso ook nog de beschikking over de 24-jarige Cristian Rivero.

Cillessen behoort samen met Gonçalo Guedes en Maxi Gómez tot de spelers met de hoogste salarissen bij de Spaanse club. Een vertrek zou dus voor ruimte in het budget zorgen, zodat onder meer zomeraanwinsten Samu Castillejo (AC Milan) en Samuel Lino (gehuurd van Atlético Madrid) kunnen worden ingeschreven voor LaLiga, die over een kleine twee weken aanvangt.

Vooralsnog heeft Valencia volgens de Spaanse sportkranten nog geen concrete aanbiedingen ontvangen voor Cillessen, maar de verwachting is dat dat snel verandert. Met het WK in Qatar in aantocht zal het belangrijk zijn voor de doelman om aan spelen toe te komen. De afgelopen twee jaar speelde de ex-keeper van Barcelona, Ajax en NEC slechts zeven interlands. Ook dat had deels met blessures en een coronabesmetting te maken, maar de doelman werd ook een aantal keer niet geselecteerd of opgesteld. Onlangs was Cillessen nog in beeld om eerste keeper van PSV te worden, maar de Eindhovenaren haalden Walter Benítez al op bij OGC Nice.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties