Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jasper Cillessen zit Bas Dost dwars; Juventus vervult plicht

Laatste update:

Barcelona - Sporting 2-0
De eerste helft in het Camp Nou was er een om snel te vergeten. Voor Barcelona, dat zonder Lionel Messi aantrad, stond er immers niets meer op het spel en dat zorgde ervoor dat de ploeg van Valverde duidelijk een tandje lager speelde. De Catalanen kwamen in de eerste 45 minuten niet verder dan een mislukt schot van André Gomes en een kans van Luis Suárez oog in oog met Rui Patricio. Sporting, met Bas Dost op de bank, was tegelijkertijd niet in staat om voor gevaar rond het doelgebied van Jasper Cillessen te zorgen. De Nederlander hoefde nauwelijks in actie te komen.

Na rust maakten Dost en Gelson Martins hun entree, maar Barcelona domineerde en kreeg na 59 minuten spelen loon naar werken. Na een corner van Denis Suárez kopte Alcácer de bal diagonaal achter Rui Patricio: 1-0. Luttele minuten voorkwam Cillessen een snelle gelijkmaker van de Portugezen. Na een voorzet vanaf rechts leek Dost voor de 1-1 te zorgen, maar Cillessen redde goed. Sporting slaagde er niet in om voor meer gevaar te zorgen. Barcelona, met inmiddels Messi binnen de lijnen, verloor de controle over de wedstrijd niet en verdubbelde vlak voor tijd de voordelige marge. Voormalig Azulgrana Jérémy Mathieu werkte een voorzet van Denis Suárez achter zijn eigen doelman: 2-0.

Olympiacos - Juventus 0-2
Olympiacos hoopte op de slotdag nog een stunt te bewerkstelligen, maar kreeg het deksel al gauw op de neus. Na een kwartier leverde Blaise Matuidi een afgemeten pass op Alex Sandro, die vanaf de linkerflank het strafschopgebied binnentrok. Hij bediende Juan Cuadrado, die met een intikker de 0-1 op het scorebord zette. Voormalig Vitesse-aanvaller Uros Djurdjevic dacht kort voor rust iets aan de achterstand te doen, maar Wojciech Szczesny pareerde diens kopbal met de voet. Verder waren de kansen in de eerste helft vooral voor Juventus. Zo werden Cuadrado en Gonzalo Higuaín gevaarlijk.

Na rust was veel minder beleving in het spel van Juventus te ontwaren. De ploeg van Massimiliano Allegri creëerde nauwelijks nog kansen en wekte ook niet de indruk de voorsprong te willen uitbreiden. Voor Olympiacos lag dus een mogelijkheid om toe te slaan, maar Szczesny lette wel goed op en stond er op de momenten waarop het moest. Acht minuten voor tijd kwam Juventus bovendien goed weg toen El Fardou Ben de lat trof met zijn kopbal. Daardoor leek de wedstrijd in 0-1 te eindigen, maar kort voor tijd maakte Juventus via invaller Federico Bernardeschi een einde aan alle onzekerheid.

-
Denk jij dat Barcelona de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
6
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
2
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties