Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jayden Braaf maakt zich 'onmogelijk' en mag alweer vertrekken bij Dortmund

Laatste update:

Manchester City nam Braaf in 2018 op zestienjarige leeftijd over van PSV. De Engelsen verhuurden hem in 2021 een paar maanden aan Udinese, waar hij vier Serie A-wedstrijden speelde en één keer scoorde. Tot een uiteindelijke doorbraak bij the Citizens kwam het echter nooit. In Engeland kwam hij enkel uit voor de jeugdteams van City. Afgelopen zomer maakte Braaf de transfervrije overstap naar Dortmund. Ook hier kon de Amsterdammer tot op heden geen potten breken en mag hij nu alweer vertrekken.

Volgens Kicker en Ruhr Nachrichten stelde Braaf teleur in de wedstrijden voor de reserves van Dortmund, die in de Dritte Liga uitkomen. De spits vond in geen van de zeven wedstrijden het net. Dat Dortmund nu al van Braaf af wil, komt vooral door zijn gedrag buiten de lijnen. Hij lapt met regelmaat de regels aan zijn laars, kwam meerdere keren te laat en schaadde met zijn gedrag het teamproces. Hetgeen zou hebben geleid tot een vertrouwensbreuk met een vroegtijdig vertrek tot gevolg.

Braafs gedrag tijdens een trainingskamp in het Turkse Belek was de spreekwoordelijke druppel. Volgens Kicker maakte hij een lusteloze en arrogante indruk. Tijdens het oefenduel met MTK Boedapest (6-0) moest hij dan ook vanaf de zijlijn toekijken. Volgens het tijdschrift is het uitgesloten dat Braaf nog in actie komt voor het tweede elftal en een doorbraak naar de hoofdmacht is al helemaal een utopie. Een vertrek, al dat niet tijdelijk, is de enige optie. Volgens transferexpert Fabrizio Romano hebben Hellas Verona en zijn oude club Udinese interesse getoond. Het contract van Braaf loopt bij Dortmund nog tot medio 2025.

Meer nieuws

Özil doet harde toezegging als Tottenham niet verliest van Manchester City
3
'Lewandowski wint Ballon d'Or mogelijk alsnog door onderzoek naar winst Messi'
14
Nieuwe details over bizarre rel bij NAC: 'Van Hooijdonk wast handen in onschuld'
8
Real Madrid zet deur naar uitgang wagenwijd open voor Modric, die niet wil gaan
11
Farioli wordt in aanloop naar PSG-thuis gevraagd naar toekomst bij Ajax
6
LaLiga-president Javier Tebas bevestigt komst Kylian Mbappé naar Real Madrid
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties