Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je baalt als de Oranjeselectie bekend wordt, maar dat blijf ik niet doen'

Laatste update:

In Peptalk bij Ziggo Sport gaf Toornstra aan dat hij niet sikkeneurig voor de televisie zat tijdens de duels: "Hoe ik naar Oranje heb gekeken? Als supporter. Ik hoop dat er gewonnen wordt. Het is niet dat ik zit te balen omdat ik er niet bij ben. Of dat gek is? Gisteren (zondag tegen Bulgarije, red.) heb ik er niet van gebaald. Als de selectie bekend wordt, dan baal je wel even. Ik blijf er alleen niet in hangen", aldus Toornstra.

De 28-jarige spelmaker van de Rotterdammers heeft vier interlands achter zijn naam staan en wil graag dat onder Advocaat dat aantal wordt opgeschroefd. De ex-speler van ADO Den Haag en FC Utrecht is echter niet iemand die uit onvrede een belletje gaat plegen naar de coach voor tekst en uitleg: "Het zit niet echt in me, maar in de voetbalwereld moet je dat wel soms doen. Gelukkig heb ik er de laatste tijd geen reden voor."

Feyenoord kent een goede seizoenstart, met negen punten uit drie competitiewedstrijden. Ook Toornstra zit goed in zijn vel en hoopt met de regerend landskampioen hoge ogen te gooien in de Champions League, waarin de Rotterdammers Napoli, Manchester City en Shakhtar Donetsk treffen: "Ik ben benieuwd hoe zwaar dat gaat zijn, zeker met zo'n vol programma. Ik heb er gewoon heel erg zin in. Ik ben heel benieuwd hoe het is om daar te staan", besluit Toornstra.

Zou jij Jens Toornstra hebben opgeroepen?

Meer nieuws

Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
2
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
20
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties