Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je bent dan Oranje-waardig, maar het is nu te laat'

Laatste update:

Rodrigues maakte in het najaar van 2013 in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Gabon (1-1) zijn debuut voor Kaapverdië. Hij stond toen onder contract bij Levski Sofia. "Toen was Oranje natuurlijk geen optie. Nú had Koeman me kunnen oproepen", aldus de geboren Rotterdammer in een interview met Voetbal International.

"Ik speel voor een grote club op een goed niveau en dan ben je Oranje-waardig. Maar het is te laat." Rodrigues heeft er echter geen spijt van dat hij voor Kaapverdië koos. Hij zegt 'trots' te zijn om uit te komen voor De Blauwe Haaien en voelt zich zowel Kaapverdiaan als Nederlander. Of hij met Kaapverdië ooit op een groot toernooi zal spelen, dat weet Rodrigues niet.

"Maar ik moet wel zeggen dat voetbal op Kaapverdië snel ontwikkelt en het land ervan profiteert. Dat ik er een bijdrage aan kan leveren, maakt me blij. Naar Oranje kijk ik nu gewoon als supporter." De neef van Jerson Cabral speelde in de jeugd van onder meer Feyenoord en kwam later uit voor clubs als ADO Den Haag, Levski Sofia, Elche en dus PAOK en Galatasaray. Zijn contract in Istanbul loopt nog tot 2021 door.

Meer nieuws

Olivier Giroud vertrekt bij Milan en onthult in welk land hij carrière vervolgt
4
De Telegraaf haalt hard uit naar PSV: 'Dit riekt naar competitievervalsing'
44
Premier League-clubs willen Bergwijn; Romano weet hoeveel geld Ajax wil hebben
56
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Maduro vertrekt bij Ajax en volgt Pastoor als trainer op bij Almere City
24
Meerdink gaat in op toekomstperspectief bij AZ: 'Dan wordt het lastig voor mij'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties