Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je hoorde het gejammer van verdriet helemaal vanaf Doha nagalmen'

Laatste update:

Kane had eerder op de avond al raak geschoten vanaf de strafschopstip, waarmee hij Engeland niet alleen naast Frankrijk zette, maar ook topscorer aller tijden Rooney evenaarde met 53 goals. Collega-spits Olivier Giroud bracht de stand een kwartier voor tijd echter weer in het voordeel van zij´n land, waardoor er enorme druk stond op Kanes tweede pingel, zes minuten voor tijd. De 29-jarige spits schoot huizenhoog over, en verzuimde daarmee zijn ploeg een verlenging te bezorgen.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Rooney meldt zich op Twitter om steun te betuigen aan zijn nieuwe mederecordhouder. "Ik vind het enorm jammer voor de boys, maar ik ben trots op de manier waarop ze dit toernooi hebben gespeeld. Ze kunnen trots zijn. Mijn felicitaties gaan uit naar Harry Kane. Hij zal snel enig recordhouder worden en ik had me geen betere opvolger kunnen wensen. Hou je taai, Harry", aldus de huidig trainer van DC United. Engels bondscoach Southgate heeft al even mooie over voor Kane. "Zonder zijn doelpunten waren we nooit zo ver gekomen. Harry is ongelooflijk geweest voor ons, hij is een speler van wereldklasse en onze aanvoerder. Hij zal hier sterker door worden."

Trotse, meelevende pers
De bij tijd en wijle toch vernietigende Engelse media laten weten trots te zijn op hun land. The Guardian en de BBC reppen van een 'minstens even goed Engeland' en leven met Kane mee. "Toen hij overschoot, kon je het geween van verdriet horen nagalmen van Doha tot Londen. De tranen van de Engelse spelers zullen snel verdwijnen, maar de steek van dit verlies zal zeker nog even blijven hangen", schrijft eerstgenoemde. "Engeland is in het verleden beschuldigd van timide exits op grote toernooien, maar dit kan Gareth Southgate en zijn spelers niet verweten worden", voegt de BBC daaraan toe.

WK
Engeland
1 - 2
Frankrijk
Heeft Engeland verdiend verloren?

Meer nieuws

'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
3
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
25
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
13
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties