Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je hoort dat Overmars zo gefrustreerd is dat hij niet opgesteld wordt'

Laatste update:

"Ik vind het wel een hele interessante", begint Verweij in Kick-Off, de voetbalpodcast van De Telegraaf. "Kijk, Erik ten Hag verdient volgens veel mensen een standbeeld. Hij doet het natuurlijk geweldig, ook nu in Europa weer. Overwintering mag meer dan een sterke wens zijn, dat moet een doel zijn. Ook in de competitie doet hij het geweldig goed. Maar één ding wordt wel heel interessant. Ik mag toch hopen dat Ten Hag het stuur rond de club of zijn eigen selectie zelf in handen heeft."

"Na de wedstrijd tegen Zwolle nam hij een voorschot op de basisplaats van Onana, toen zei hij ook dat hij was ingeschreven", vervolgt de Ajax-watcher van De Telegraaf. "Ten Hag zinspeelde erop dat Onana gaat spelen. Nu hoor je toch dat Overmars zo verbitterd en gefrustreerd is dat hij niet opgesteld wordt. Het zou wel gek zijn als de directie van Ajax bepaalt of Onana kan spelen of niet. Nu denk ik wel dat de positie van Ten Hag dusdanig sterk is dat hij dat gewoon bepaalt, maar het zou heel opvallend zijn. We gaan het zien in november."

"Ik heb dat interview met Overmars bij Ziggo ook gezien en daar merk je de frustratie en irritatie naar Onana toe. Ik denk dat het in het belang van de club is om hem wel op te stellen. Het kan een dure beslissing zijn als besloten wordt om hem naar aanleiding van een persoonlijke vete niet op te stellen", stelt Verweij. Collega Valentijn Driessen begrijpt wel dat Overmars gefrustreerd is over de situatie rond Onana, die in het bezit is van een aflopend contract. "Maar Overmars was net zo gefrustreerd bij Brian Brobbey en die speelde gewoon. Er komt ongetwijfeld nog een gesprek tussen Onana, zijn zaakwaarnemer, Overmars en Ten Hag en dan zullen de plooien wel gladgestreken worden. Je kunt niet tegen het belang van Ajax ingaan."

Moet André Onana vanaf november worden opgesteld bij Ajax?

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
7
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties