Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je hoort weleens dat er niet naar je wordt omgekeken bij Ajax, dat was wel zo'

Laatste update:

"Mijn belangenbehartigers vroegen mij of ik er voor open stond en ik antwoordde dat ik benieuwd was naar de mening van Ajax en wel wilde praten. PEC informeerde bij Ajax naar mij, maar een transfer was onbespreekbaar. Punt. Ik mocht niet weg, al was het ook niet zo dat ik graag weg wilde. Vandaag de dag ben ik blij dat ik gebleven ben", doelt Flemming onder meer op de behaalde titel met Jong Ajax.

Vince Gino Dekker gaf onlangs aan dat, als je lang uit de roulatie bent bij Ajax, je alleen op de wereld staat. Flemming kan zich wel vinden in die mening: "Je hoort weleens dat er niet naar je wordt omgekeken. Dat was wel zo. De fysio's hebben veel voor mij gedaan, maar vanuit de voetbaltechnische kant werd er niet veel energie in je gestoken. Je kunt het als goed of slecht zien, maar het gevoel van zoek het maar uit is niet fijn. Al word je er wel hard van."

Flemming wil zich ontwikkelen bij Zwolle, zodat hij over een paar jaar, zo zegt hijzelf, kan worden teruggekocht door Ajax. "Dat zou het allermooiste zijn. Ik ben een jongen die gehecht is aan Ajax en heb een enorm mooie tijd gehad. (...) Ik heb nu mijn avontuur in Zwolle en wie weet zal mijn loopbaan een nieuw hoofdstuk Ajax krijgen. Of laatstgenoemde een doel of een droom is? Het is mijn droomdoel."

Verwacht jij dat Zian Flemming het goed gaat doen bij PEC Zwolle?

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
2
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
45
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties