Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Je kan bijna niet meer om hem heen bij Ajax, ik denk dat David Neres wijkt'

Laatste update:

"Een raar fenomeen die Promes. Je kan haast niet meer om hem heen. Ik denk dat Neres wijkt", steekt Kees Jansma van wal in het programma. De journalist krijgt bijval van Pierre van Hooijdonk, die verwacht dat de Braziliaan woensdag tegen Valencia in de Champions League het kind van de rekening zal worden: "Ik denk ook dat Neres op de bank zit."

"Dat is al vaker een heel makkelijk slachtoffer geweest. Tegen PSV haalde Ten Hag hem er ook af." Theo Janssen vindt dat Promes momenteel in een betere vorm steekt dan Neres: "Vorig jaar had je ook niet zo'n goede vervanger als dat je nu hebt met Promes. Hij heeft snelheid en diepgang. Neres had dat vorig jaar als een van de weinigen bij Ajax."

Wat de zaken extra lastig maakt voor Neres, is dat Donny van de Beek inmiddels zijn rentree heeft gemaakt. De middenvelder lijkt een zekerheid voor de nummer-tien-positie, al stond hij afgelopen zaterdag tegen FC Groningen in een meer controlerende rol op het veld: "Hij stond eigenlijk overal. Hij heeft zoveel diepgang en is zo gevaarlijk. Het lijkt wel of hij een magneet aan zijn voeten heeft. Ik ben wel benieuwd naar het duel van woensdag tegen Valencia", is Rafael van der Vaart op zijn beurt lovend.

Vind jij dat David Neres wel in de basis moet beginnen tegen Valencia?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
27
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
4
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
73
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties